Include single and variation products & exclude variable parents

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #105589
    ucsendre
    Guest

    Hi,

    In my feed I would like to include Single and Variation products – without showing the Variable parents.
    When I select “Variation products only”, the Single products are excluded.
    When I select “Both variable and variations products” everything is included, but I do not need the Variable parents.
    When I select “Variable product only”, the Variations are missing.
    It seems that there is no setting to display Single products and Variation products.
    🙁
    Can you please help me solve this problem?
    Thank you very much indeed.
    Best regards,
    Endre

    • This topic was modified 1 year, 2 months ago by Omar Dabbas.
    #105590
    Tom Anbinder
    Moderator
    Plugin Support

    Hi,

    I’ve just checked and you are correct – this is a bug. “Variation products only” option should do exactly what you’ve described, i.e. add variations as well as simple products to the feed and it incorrectly adds variations only. Already fixing this – new version will be released today.

    P.S. Thanks for pointing that out.

    #105591
    Tom Anbinder
    Moderator
    Plugin Support

    Hi again,

    As promised, we’ve just released new version 1.4.1. Now “Variation products only” option should be fixed. Please let me know if there are still any issues.

    P.S. If you like the plugin, please consider leaving us a rating.

    #105592
    ucsendre
    Guest

    Hi Tom,

    It seems now when I select “Variation products only” the single products are in the feed but the variations are missing.

    🙁

    #105593
    ucsendre
    Guest

    I have double checked on another site and it seems to be OK.
    However, on the first site the variation products are still missing – even if I select to show both variable and variation products. In this case only the parents and the simple products are in the xml.
    I do not know what is wrong here, but I am tried now, I will let it have some rest for the weekend.
    Kind regards,
    Endre

    #105594
    Tom Anbinder
    Moderator
    Plugin Support

    Hi Endre,

    Thanks for the feedback.

    I’ve just re-checked on my test server and it seems to be working fine here. Could you please make sure that latest plugin version is installed on both your sites. Also please make sure that you click “Save changes” after you change “Variable products” option’s value (i.e. before clicking “Create now” button).

    P.S. We’ve just released new plugin version 1.4.2. Not sure if this will make any difference, but there I’ve re-wrote some parts of the code related to “Variable products” option, so I would suggest trying with this new version.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.