Retrieving Single Attribute Values using [alg_product_list_attribute]

Home Forums Product XML Feeds for WooCommerce Retrieving Single Attribute Values using [alg_product_list_attribute]

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #105540
    4mengroup
    Member

    Hi there, is there a possibility to get single attributes???

    [alg_product_list_attributes] is working fine and lists all attributes next to eachother.

    But [alg_product_list_attribute] gives no feedback, no values,… Did I miss something??? Is there a possibility to list only a certain attribute?

    Thanks

    PS: otherwise its working great so far!

    • This topic was modified 3 weeks, 5 days ago by Omar Dabbas.
    #105541
    4mengroup
    Member

    Some blind testing and I found a solution:

    [alg_product_list_attribute name=”pa_vintage”]

    So you need to put the attribute’s name in there… Problem solved!

    #105542
    Spiros
    Guest

    if we want to add dynamic attributes ?

    #105543
    Tom Anbinder
    Moderator
    Plugin Support

    Hi,

    Not really sure I understood “dynamic” attributes correctly. Maybe you could give me some example?

    #105544
    DANIEL BENDER
    Guest

    I am having the same issue.

    But it doesnt work even when I use the attributeĀ“s name.

    [alg_product_list_attribute name=”pa_resolucao-tela”]
    [alg_product_list_attribute name=”pa_fabricante-marca”]

    Am I missing something?

    #105545
    Tom Anbinder
    Moderator
    Plugin Support

    Hi Daniel,

    I will have to recheck this, but could you please try removing the pa_ prefix, i.e.:

    [alg_product_list_attribute name="resolucao-tela"]
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.