Why does the plugin block all outgoing mail from WooCommerce?

WPFactory Plugins – Empower Stores Success Forums Email Verification for WooCommerce Why does the plugin block all outgoing mail from WooCommerce?

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #101234
    Igor Garcia
    Participant

    Hi!

    We found a conflict with this plugin. It blocks all outgoing mails from WooCommerce. Mails are sending without problems if EVfWC is disabled. I tried the different sending ssystems (phpmail, wc-mail, wp-mail) and suthentication mechanism, but the problem is still there. Only after disabling the plugin, the mails are sent correctly.

    This post explains the same problem as mine: https://wordpress.org/support/topic/conflict-with-vendor-plugin/
    We updated the plugin to 2.0.4 but the problem is not solved. the last coment of that post is exactly what we have found.

    We have installed Email Logs plugin to check this issue.

    We need to dolve this problem because our shops send tons of mails based on custom order statuses and the changes between them. Woocommerce send personalized mails for those changes and now it is not sending any mail due to this problem.

    Thanks in advance.

    #101235
    WPFactory Plugins
    Participant
    Plugin Author

    Hi Igor,

    I couldn’t reproduce the issue.
    In that case, can you please help me with some more info?

    1. This is the WCMP plugin you’re referring to, right?

    2. Can you please send me some screenshot with the issue, before and after the plugin is enabled?

    3. Can you please send me the logs?

    4. Would it be possible for you to create/share an admin account to your server (WP and preferably FTP), so I could login and check what’s going on?
    If that’s the case, please send a message to [email protected]

    #101236
    WPFactory Plugins
    Participant
    Plugin Author

    Hi again Igor,

    I was able to reproduce the error this time and I believe I could fix it for good now.
    Please update it to version 2.0.5 and let me know if it works for you 😉

    #101237
    Igor Garcia
    Participant

    As suggested, updating to 2.0.5 solved the issue. Thank you!!!!

    #101238
    WPFactory Plugins
    Participant
    Plugin Author

    Great! Thanks for letting me know 😉

    In that case, please consider leaving a review here or here. It would be much appreciated 😉

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.