openpos orders not being updated

  • This topic has 5 replies, 2 voices, and was last updated 4 days ago by Luis.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #145551
    Luis
    Participant

    Hello,

    I have an issue when openpos orders are being created, the order cost and profit are not being calculated.

    Let me know if you need further information, thanks

    #145558
    Moshtafizur
    Moderator
    Plugin Support

    Hi there,

    Thanks for reaching out. I applosize for any inconveniences you are experiencing.

    It might be compability issue. Could you please let l us know which Openpos plugin you are using? Could you please give us the link to the plugin?

    Kind regards.

    #145568
    Luis
    Participant
    #145570
    Luis
    Participant

    This worked in the past but since sometime it did not work as it should and i had been using the option in woocommerce->settings-> cost of goods->tools->Recalculate cost and profit for orders with no costs

    But this is not working…it does not populate the openpos orders with the order cost and profit…

    #145824
    Moshtafizur
    Moderator
    Plugin Support

    Hi there,

    Could you please ensure that you have checked the compability option for this Openpos plugin under the “Compability” section in the plugin?

    Kind regards.

    #145829
    Luis
    Participant

    not much to do there…please check the link below with some screenshots of whats happening

    https://imgur.com/a/aC39oCv

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.